Dobrodošli na strani, ki pojasnjuje uporabo promo kod in popustov v spletni trgovini Enormis!

Promocijske kode so del promocijskih akcij in se uporabljajo ob zaključku nakupovalnega procesa v nakupovalni košarici ali na strani za dokončanje nakupa. Vnesite kodo kupona v ustrezno polje ob ogledu košarice ali na strani za dokončanje nakupa in promocija bo uporabljena za vašo košarico.

1. PROMOCIJSKE KODE ZA BREZPLAČNE IZDELKE

Če ste vnesli kodo kupona za brezplačen izdelek, bo ta dodan v vašo košarico in bo viden v pregledu košarice, če ste izpolnili pogoje za koriščenje kode kupona. Pogoj za koriščenje kupona za brezplačni izdelek je določen minimalni znesek naročila ali drugi pogoji, ki so določeni v okviru promocijske akcije z oglaševalskimi aktivnostmi.

Promocijskih kod za brezplačne izdelke ni mogoče uporabiti v kombinaciji z drugimi kuponi.

2. PROMO KODE ZA POPUSTE

Če ste vnesli kodo kupona za popust, se le-ta uveljavlja na vse artikle v nakupovalni košarici, razen na artikle iz kategorije OUTLET, torej razprodaje zadnjih številk. Promocijske kode za popuste je možno pridobiti le preko glasil in oglaševalskih aktivnosti.

Promocijskih kod za popuste ni mogoče uporabiti v kombinaciji z drugimi kuponi.

3. KUPONI ZA POPUSTE PRI VEČJIH NAROČILIH

Kuponi za količinske popuste, torej za večja naročila, se avtomatsko obračunajo na zneske v košarici nad 260 €, ne veljajo pa za artikle iz kategorije OUTLET, torej odprodaja zadnjih številk.

Promocijskih kod za popuste pri večjih naročilih ni mogoče uporabiti v kombinaciji z drugimi kuponi.

Pogoji zneska košarice v spodnji tabeli:

Količinski popusti:
3% kod:"3-POSTO" Nakup iznad 260 €
5% kod:"5-POSTO" Nakup iznad 1300 €
10% kod:"10-POSTO" Nakup iznad 2900 €