O SPLETNI TRGOVINI, VELEPRODAJI IN MALOPRODAJNI TRGOVINI

SPLETNA TRGOVINA

Zadovoljstvo strank gradimo z vsakodnevnim izboljševanjem nakupovalne izkušnje. Intuitivno spletno mesto, zanesljivo dostavo, najbolj varne načine plačila in vsakodnevno podporo strankam je doslej spoznalo več deset tisoč uporabnikov.

Želimo postati prva izbira strank pri vsem, kar delamo in ponujamo.

Odprti smo za povpraševanja, komentarje in nove ideje, da bomo skupaj ustvarili storitve nad vsemi pričakovanji. Oglasite se nam na [email protected].

Poleg spletne trgovine vam ponujamo tudi veleprodajno storitev celotne ponudbe izdelkov, katere del si lahko ogledate v spletni trgovini, del pa v katalogih. Izdelke pa lahko preizkusite in kupite tudi v maloprodajni trgovini na naslovu Maksimirska 129/1 v Zagrebu.

VELEPRODAJA

Podjetje Enormis je bilo ustanovljeno leta 2009 v Zagrebu z namenom veleprodaje osebne zaščitne opreme s poudarkom na zaščitni opremi 3M. Ta cilj uspešno dosegamo že več kot deset let, pravočasno izpolnjevanje obveznosti v obe smeri pa nas je pripeljalo do najvišje bonitetne ocene AAA, ki nas uvršča med 5 % najuspešnejših podjetij na Hrvaškem.

NAŠA EKIPA
V podjetju je zaposlena ekipa izkušenih zaposlenih, ki vam lahko vedno pomagajo pri izbiri zaščitne opreme in vam nudijo tehnično podporo.

PONUDBA
Ponudimo vam lahko široko paleto izdelkov za osebno zaščito na delovnem mestu, zaradi potreb trga pa smo ponudbo razširili tudi na industrijski potrošni material in oblačila za tiskanje, prosti čas in delo, pa tudi na brusne materiale.

BLAGOVNE ZNAMKE
Vaše zaposlene lahko popolnoma opremimo z izdelki uglednih proizvajalcev zaščitne opreme, med katerimi bi izpostavili 3M, Reebok, Diadora, Perf, Delta Plus, Honeywell Safety, Dräger, Mapa, Ansell, Kimberly Clark, Aboutblu …

VEDNO PRAVOČASNO
Trudimo se, da se vedno odzovemo na vaša vprašanja, dostavimo naročene izdelke ali se dogovorimo za sestanek.

PROFESIONALNI PRISTOP
V podjetju je zaposleno izkušeno osebje, ki vam lahko vedno pomaga pri izbiri zaščitne opreme in vam nudi tehnično podporo.

ZNANJE IN IZKUŠNJE
V trgovanju in svetovanju na področju zaščitne opreme kot podjetje poslujemo že več kot 10 let, znanje in izkušnje, vnesene v podjetje, pa so dvakrat večje.

POSLOVNA STABILNOST
Dolgoletno pravočasno izpolnjevanje obveznosti v obe smeri je pripeljalo do kreditne sposobnosti in certificiranja AAA, zaradi česar smo zaželen poslovni partner.

HITRA DOSTAVA
Poudarjamo, da distribucijo izvajamo iz lastnega skladišča, s čimer omogočimo dostavo blaga v 48 urah, zato smo v prednosti pred večino naših konkurentov.

Izdelke, ki jih imamo na zalogi, dostavimo v 4 delovnih dneh, rok dobave izdelkov, ki jih nimamo na zalogi, pa je do 14 delovnih dni.

MALOPRODAJNA TRGOVINA

Maloprodajna trgovina se nahaja na naslovu Maksimirska 129/1, Zagreb. Del ponudbe si lahko ogledate, ga preizkusite in kupite v maloprodajni trgovini.

Ponudba, ki je predstavljena v maloprodajni trgovini, je veliko manjša kot v spletni trgovini, in če želite priti preizkusiti ali si ogledati določene izdelke, vas prosimo, da nas najprej pokličete ali po e-pošti povprašate o razpoložljivosti želenih izdelkov. Če jih trenutno nimamo v trgovini, ampak jih imamo v centralnem skladišču, vam bomo izdelke pripravili in dostavili v trgovino ter vas o tem obvestili.

Delovni čas: pon.–pet. 08.00–16.00
Tel. spletne trgovine: +385 1 561 5057 (hrvaški in angleški jezik)
Tel. maloprodaje/veleprodaje: +385 1 5588 946 (hrvaški in angleški jezik)
Tel. maloprodaje/veleprodaje: +385 1 5530 929 (hrvaški in angleški jezik)
Faks: +385 1 5534 244
E-naslov spletne trgovine: [email protected]
E-naslov veleprodaje: [email protected]
E-naslov maloprodajne trgovine: [email protected]

Naslov veleprodaje in maloprodajne trgovine: Maksimirska 129/1, 10000 Zagreb, Hrvaška

Za vsa vprašanja smo vam na voljo

KONTAKTIRAJ NAS