ZAMENJAVA NAROČENIH PREDMETOV

1. Možnost zamenjave
Zamenjava naročenih artiklov je možna v primeru, ko naročeni artikli niso rabljeni ali nošeni (razen testiranja) v primeru delovnih oblačil ali obutve in je pomembno ohraniti originalno embalažo (škatle, deklaracije, torbe, etikete).

V primeru naročanja delovnih čevljev ali delovnih oblačil, lahko poskusite vse, ko artikli prispejo na isti naslov, kot bi jih preizkusili pri nakupu v fizični trgovini, in če ugotovite, da vam model ustreza, velikost pa vam ne ustreza, lahko naredite zamenjavo.

Pri higienskih izdelkih, katerih vrednost se zmanjša z odpiranjem embalaže, zamenjave teh izdelkov (respiratorji, maske za zaščito dihal…) niso možne.

2. Postopek zamenjave
Če izpolnjujete zahteve za zamenjavo izdelka, lahko to storite na naslednji način:

2.1. Izpolnite obrazec za zamenjavo artikla pod besedilom
2.2. Zapakirajte naročilo in ga pošljite na naslov Maksimirska 129/5, 10000 Zagreb, Enormis d.o.o. kurirska služba po vaši izbiri, če ste v bližini pa lahko artikle vrnete neposredno v naše skladišče na istem naslovu

Ko prejmemo vašo pošiljko na naslov, bomo preverili, ali so artikli nepoškodovani (nenošeni) in v originalnem stanju, kot so bili poslani na vaš naslov, in vam takoj po uspešnem preverjanju poslali novo velikost ali drug artikel na vaš naslov, če imamo zahtevani artikel na zalogi. Če morate izdelek naročiti ali počakati, da prispe, da vam ga pošljemo, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte, ki ste jo navedli v obrazcu.

POZOR: Če nam pošljete nadomestne artikle, ki ne ustrezajo zahtevam za nadomestne artikle (npr. obrabljena oblačila ali obutev), zamenjave žal ne bomo mogli opraviti, pošiljko pa bomo poslali nazaj na vaš naslov na vaše stroške in vas bodo obvestili vnaprej.

2.3. Stroški zamenjave (prevoz/poštnina)
Stroške uspešne (odobrene) in neuspešne (neodobrene) zamenjave v obe smeri krije stranka. Cena pošiljanja na naš naslov je odvisna izključno od načina, ki ga izberete za pošiljanje pošiljke na naš naslov, strošek pošiljanja nadomestne pošiljke na vaš naslov po odobritvi zamenjave pa je 5,90 EUR z DDV.

NADOMESTNI OBRAZEC